Actiuni CODE

Compania a realizat un plasament privat pentru acțiuni în data de 28 septembrie 2021. În cadrul plasamentului, un total de 100.000 acțiuni, respectiv 10% din capitalul social al companiei, au fost vândute investitorilor la un preț cuprins între 50 și 60 de lei pe acțiune. La plasament au participat 143 investitori individuali și profesionali, iar oferta s-a închis anticipat în prima zi, pe fondul unei suprasubscrieri de aproape 8 ori, investitorii plasând ordine în valoare totală de peste 49 milioane de lei. Prețul final pe acțiune a fost stabilit la valoarea maximă, de 60 de lei.

Astfel, în urma plasamentului privat, structura acționariatului companiei este următoarea: Daniel Ilinca, fondator și CEO deține 46,26% din companie, Bittnet Systems 18,99% din acțiuni în timp ce alți investitori, inclusiv angajații companiei și echipa de management dețin împrenă 26,6% din acțiuni.

Acțiunile Softbinator Technologies au intrat la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București în data de 17 decembrie 2021, sub simbolul #CODE.

Pentru informații mai detaliate cu privire la evoluția noastră pe piața de capital vă invităm să urmăriți profilul nostru de pe site-ul Bursei de Valori București, disponibil AICI.

No Data Found